Szerződéses dolgozói személyszállítás

A fenntarthatóság és a kényelem jegyében!

Cégünk kitűzött célja, hogy a kirándulások, a transzferek és a csapatépítő programok során fenntartott magas színvonalú szolgáltatást biztosítsuk a dolgozói személyszállítások esetén is!
Bizonyára Ön is tudja, hogy milyen fontos tényező a munkavállalás során az adott munkahely megközelíthetősége, sok esetben talán ezen kérdés az egyik legmérvadóbb a megfelelő munkahely kiválasztásakor. A szerződéses személyszállítás azonban lehetőséget kínál a nehezebben megközelíthető cégek számára is, hogy vonzóbbá váljanak a jelenlegi és a leendő munkavállalóik körében is. Ez egy elterjedt megoldás a munkaerőhiány csökkentésére és ezáltal a termelési folyamatok gördülékenységének a biztosítására is. Mindazonáltal azon nem elhanyagolható előnyt is szükséges megemlítenünk, hogy a munkába járási támogatásoknál kedvezőbb lehetőséget tudunk kínálni ezen utaztatási móddal.
Abban az esetben, ha az Önök cégénél is felmerül az igény céges autóbuszjárat biztosítására, a Csababusz csapata több éves tapasztalattal áll rendelkezésükre és biztosítja a munkaerő folyamatos áramlását minden műszakban, rugalmasan!
0-24 elérhető ügyfélszolgálattal, igényes, jól felszerelt és saját műhelyben szervizelt járműparkkal tudjuk garantálni a dolgozók szállítását, bármilyen munkarend szerint. Így dolgozzanak akár 1-2-3 műszakos munkarendben is, mi állunk rendelkezésükre.
Ügyfeleink részére – szükség esetén – teljes körű menetrend tervezést és optimalizálást készítünk, annak érdekében, hogy a gyártás mellett a dolgozók szállítása is professzionális legyen.
Személyre szabott ajánlatunkért keressen minket bizalommal az elérhetőségeink egyikén!