Szolgáltatások

  • Autóbuszos személyszállítás belföldön és külföldön
  • Dolgozói személyszállítás
  • Autóbuszok és kisbuszok bérbeadása vezetővel
  • Esküvői transzfer, repülőtéri transzfer
  • Kirándulások, városnézés, idegenforgalmi programok
  • Síbox és utánfutó igény szerint

Mit jelent a személyszállítás autóbusszal?

Sokszor keresnek meg ügyfeleink, mert egész csoportokat szeretnének az ország egyik pontjából egy másikba szállítani. Ehhez nem lenne már elegendő egy gépkocsi, mi ezért ajánljuk a személyszállítást autóbusszal. Cégünk egészen 9-től 57 főig vállalja a személyszállítást. Több, mint tíz busszal állunk rendelkezésére, segítünk megtervezni a pontos útvonalat, és kiválasztani az Önök számára legideálisabb autóbuszt. Lépjen kapcsolatba velünk, és elküldjük Önnek egyedi árajánlatunkat.

Milyen eseteknél érdemes személyszállítást kérni?

Kirándulásoknál, akár iskoláról, akár baráti társaságról van szó
Céges csapatépítő rendezvények esetén
Munkások személyszállítása esetén, munkásjáratot indítunk
Városnézés esetén, akár belföldre, akár külföldre
Reptéri transzfer, személyszállítás esetén
Esküvők esetén elszállítjuk a teljes násznépet a kért helyszínre.

Láthatja, hogy a legkülönfélébb esetekben is kérhető személyszállítás. Attól függetlenül, ha valamit nem találna a felsorolásban, vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal, és megkeressük az Önnek szóló egyedi megoldást.

Miért könnyebbség saját megoldás helyett személyszállítást kérni?

Gondolt már arra, hogy egy-egy nagyobb utazás több emberrel mekkora szervezést igényel? Ha csoportot szeretne szállítani, nem érdemes gépkocsival, busszal, vonattal egyenként megoldani az utazást.

A buszos személyszállítással levesszük válláról a szervezés nehézségének egy jó részét, nem kell fáradnia a vezetéssel, útközben megcsodálhatja a tájat. Kérésére háztól házig szállítjuk a teljes csapatot, legyen szó akár esti vagy hétvégi utazásról. Járműveinket folyamatosan karbantartjuk, így az autóbuszos személyszállítás az utazásnak egy nagyon biztonságos módja. Buszvezetőinket pedig folyamatosan képezzük, hogy a legfrissebb tudással álljanak az Önök szolgálatában.