Szolgáltatások

• Autóbuszos személyszállítás belföldön és külföldön
• Munkásjárat
• Autóbuszok és kisbuszok bérbeadása vezetővel
• Fuvarszervezés, repülőtéri transzfer
• Kirándulások, városnézés, idegenforgalmi programok
• Esküvői transzfer
• Síbox és utánfutó igény szerint


Mit jelent a személyszállítás autóbusszal?


Sokszor keresnek meg ügyfeleink, mert egész csoportokat szeretnének az ország egyik pontjából egy másikba szállítani. Ehhez nem lenne már elegendő egy gépkocsi, mi ezért ajánljuk a személyszállítást autóbusszal. Cégünk egészen 9-től 57 főig vállalja a személyszállítást. Több, mint tíz busszal állunk rendelkezésére, segítünk megtervezni a pontos útvonalat, és kiválasztani az Önök számára legideálisabb autóbuszt. Lépjen kapcsolatba velünk, és elküldjük Önnek egyedi árajánlatunkat.


Milyen eseteknél érdemes személyszállítást kérni?


Kirándulásoknál, akár iskoláról, akár baráti társaságról van szó
Céges csapatépítő rendezvények esetén
Munkások személyszállítása esetén, munkásjáratot indítunk
Városnézés esetén, akár belföldre, akár külföldre
Reptéri transzfer, személyszállítás esetén
Esküvők esetén elszállítjuk a teljes násznépet a kért helyszínre

Láthatja, hogy a legkülönfélébb esetekben is kérhető személyszállítás. Attól függetlenül, ha valamit nem találna a felsorolásban, vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal, és megkeressük az Önnek szóló egyedi megoldást.


Miért könnyebbség saját megoldás helyett személyszállítást kérni?


Gondolt már arra, hogy egy-egy nagyobb utazás több emberrel mekkora szervezést igényel? Ha csoportot szeretne szállítani, nem érdemes gépkocsival, busszal, vonattal egyenként megoldani az utazást. A buszos személyszállítással levesszük válláról a szervezés nehézségének egy jó részét, nem kell fáradnia a vezetéssel, útközben megcsodálhatja a tájat. Kérésére háztól házig szállítjuk a teljes csapatot, legyen szó akár esti vagy hétvégi utazásról. Járműveinket folyamatosan karbantartjuk, így az autóbuszos személyszállítás az utazásnak egy nagyon biztonságos módja. Buszvezetőinket pedig folyamatosan képezzük, hogy a legfrissebb tudással álljanak az Önök szolgálatában.


9 személyes kisbusz bérlésére lenne szükségetek, mert sok a jó arc haver, akikkel összehoznátok egy laza hétvégét valahol a hegyekben?
Esetleg túl nagy a család, és két kocsi helyett egy 9 személyes kisbusz kényelmét és hangulatát szeretnétek élvezni? Jó hírem van, mert ennél sokkal többet nyújt a 9 személyes kisbusz bérlés, hiszen autóink rendkívül gazdaságosak és az alacsony fogyasztáson megtakarított összeget újabb kalandra fordíthatjátok.
Ráadásul, ha 9 személyes kisbusz bérlését választod céljaid eléréséhez, nincs szükséged másra, mint egy „B” kategóriás jogosítványra.
Sőt a családdal sem kell összerúgni a port a csomagok száma miatt, mivel ha 9 személyes kisbusz bérlése mellett döntesz, kihasználhatjátok a tágas csomagteret és garantált, hogy a gyerkőc biciklijét sem kell otthon hagyni.
Akkor is a 9 személyes kisbusz bérlése a legjobb alternatíva, ha a munkatársakat kell eljuttatni A-ból B pontba és rugalmas, gazdaságos, biztonságos megoldásra van igényed. Természetesen autóinkat mindig tiszta és kifogástalan esztétikai, illetve műszaki állapotban bocsátjuk rendelkezésre. Igazán könnyen belátható, hogy az élet számtalan helyzetet kínál arra, hogy bárki kipróbálja egy 9 személyes kisbusz bérlésének rendkívüli előnyeit!