Dolgozói személyszállítás

Legyen szó kisebb vállalkozásról vagy nagyobb cégről, a termelődő profitot erősen befolyásolja a munkások kipihentsége, mentális és fizikális állapota, mindezt pedig az alkalmazottak munkába járásának módja és ideje. Ez a tény pedig egy olyan igényt hívott életre, melyet ma már igen sok cég felismert: ez a munkásjárat.

A munkásjárat nem csak a munkások teljesítményének növelésében játszik szerepet, de komoly költségmérséklő tényező is, mivel elmarad a bérletek után fizetett járulék, miközben a munkásjárat költségei után az ÁFÁT a cégek vissza tudják igényelni. Így a munkásjárat nélkülözhetetlen megoldás a hétköznapokban, ha alkalmazottai sokat utaznak a munkahelyük és otthonuk között, ha átszállások nehezítik a munkába jutásukat, ha a tömegközlekedés megbízhatatlansága miatt rendszeres fejfájást okoznak a késések vagy egyáltalán nincs rendszeres busz,- vonatjárat arrafelé.

Küszöböljék ki a problémákat profi módon, hiszen a munkásjárat nap mint nap biztonságosan, és pontosan juttatja célba alkalmazottait!