Osztálykirándulás

Ha beköszönt a tél a szikrázó hóval azért, ha felpörget a nyár azért, de az osztálykirándulás mindig felejthetetlen élmény. A kisebbek még magát az utat is élvezik, ha egy kényelmes és modern busszal kerekedhet fel az egész osztály, hiszen mi is lehetne jobb, mint együtt bolondozni, nevetni a barátokkal. A kamaszoknál pedig igazán nem kell senkinek sem hosszan ecsetelni, mennyire szeretnek a bandával szórakozni, heccelni egymást, teli torokból énekelni a legújabb bulizenéket.

Osztálykirándulás buszbérléssel

Létszámából adódóan ez a szolgáltatás a legkényelmesebb és legpraktikusabb megoldás, ha a sokaságot egy autóbusszal fuvarozzuk, ahol a jó ízű nevetések mellé bőven elférnek a csomagok, hátizsákok, túrafelszerelések is.

A kényelem mellé alapfelszereltségként kínáljuk osztálykirándulásokhoz (is) a legoptimálisabb útvonal megtervezését, a csapat igényeinek valóban megfelelő busz kiválasztását, a folyamatosan karbantartott buszok kényelmét és biztonságát, a tapasztalt és megbízható sofőrjeink tudását.

Hívjon minket bizalommal, kérjen ajánlatot, akár tanár, vagy szülő, hisz velünk magabiztosan szervezheti az osztálykirándulások menetét az odajutástól a visszaérkezésig!