30 fős buszbérlés sofőrrel

Napjainkban a buszbérlés tendenciája igencsak népszerű, ami számos előnnyel jár, költségmegtakarítást és biztonságot nyújt az utazás során. Akár egy kisebb 17 fős, akár egy 30 fős buszbérlés sofőrrel igencsak kedvező megoldás kirándulások, munkahelyi utaztatások, esküvők alkalmával, részben ennek is köszönhető népszerűsége.

A buszbérlés kéz a kézben jár egy professzionálisan képzett sofőrrel!

Sokan viszont továbbra is tanácstalanok, hogyha a buszbérlés szolgáltatás kerül előtérbe. Főleg azon a téren, hogy sofőrrel vagy anélkül érdemes élni a lehetőséggel? Éppen ezért összegyűjtöttük annak az előnyeit, hogy miért érdemes egy kisebb vagy akár egy 30 fős buszbérlés sofőrrel együtt igényelni.

Íme 5 ok, amiért érdemes a buszbérlés sofőrrel együtt!

1. Gyors buszbérlési eljárás

Ha sofőrrel bérel autóbuszt, az egyetlen feladata, hogy felmérje a csapata igényeit és ennek függvényében válaszon.Aa többi részlet már a busztársaságra hárul. Ezzel szemben ha csak buszt bérel ki, akkor saját maga kell ellenőrizze a buszt, és el kell végeznie minden szükséges eljárást. Nem beszélve arról, hogy sofőrt is kell keresnie. 

2. Magasabb szintű biztonság

Egy tapasztalattal rendelkező hivatásos sofőr mellett egyértelmű, hogy jobban érzi magát az egész csapat, mint egy amatőr mellett. Aki adott esetben csak alkalomadtán ül a volán mögé. A sokat utazó emberek szemszögéből ez érthető, akik tudják, hogy milyen közlekedési helyzetekkel kell szembenézni a forgalmas utakon nap mint nap. 

3. Idő- és pénzmegtakarítás

Vegyünk egy példát: egy 30 fős buszbérlés sofőrrel azt jelenti, hogy a kiválasztott cég teljes mértékben ellenőrzi a menetrendjét. Az átvétel helyétől az indulás és visszaérkezés teljes időszaka alatt. Továbbá nem kell plusz időt és pénzt költenie a benzinköltségekre, a busz meghibásodása utáni javításokra.Aa jármű karbantartására vagy a buszhasználat egyéb nem várt költségeire. Kényelmes megoldás, nem?

4. Teljes felszereltség

A Csababusz olyan járművekkel rendelkezik, amelyek az adott helyzethez mérten vannak felszerelve. A hangrendszertől és a légkondicionálástól a kényelmes ülésekig, a mennyezeti lámpákig az olvasáshoz stb., ami minden bizonnyal a legigényesebb vendégeknek is megfelel majd. Plusz mindamellett odaadó és figyelmes kiszolgálásban is részesül a buszbérlő egység sofőrjétől.

5. Ingyenes konzultáció

Ha Ön olyan személy, akinek nincs sok utazási tapasztalata egy személyes konzultáció rendkívül hasznos lehet a menetrenddel kapcsolatosan. Ennek megfelelően tervezheti meg az utazást. Ezenkívül nem kell aggódnia a parkolóhely keresése vagy a forgalom kezelése miatt.

A sofőrök nagy tapasztalattal rendelkeznek a különböző turisztikai célpontok közötti mozgásban. Mindig remek javaslatokat adhatnak, miközben garantálják, hogy minden kinézett helyre eljusson a csapat.

Mit várhat el a Csababusz sofőrjeitől?

Pontos és tisztelettudó sofőrök!

Tisztában vagyunk vele, hogy vannak bizonyos helyek, ahová időben kell odaérni. A Csababusz személyzetének minden tagja be fogja tartani a menetrendet. Eláruljuk, hogy minden sofőrünk arra törekszik, hogy minden helyszínre legalább 10 perccel korábban érkezzen meg, hogy elegendő idő álljon rendelkezésre a felüléshez és induláshoz.

A busz műszaki állapotának rendszeres átvizsgálása!

Biztos lehet benne, hogy sofőrjeink minden utazás előtt alaposan átvizsgálják a biztonság és a kényelem szempontjából a buszokat. Akkor is, ha kisebb mikrobusz, vagy egy 57-30 fős buszbérlés sofőrrel.

A buszhibák nálunk nem gyakoriak, mivel a megelőző karbantartás minden utazás előtti rutin szerves részét képezi. 

Sofőrjeink illedelmesek és barátságosak!

Mindez azt jelenti, hogy a Csababusz sofőrjei segítenek a csomagok elhelyezésében. Beleértve azok kényelmes és biztonságos utaztatását, illetve a rakodótérbe való berakást.

Következtetés…

A szolgáltatás igénybe vétele sofőrrel a kisebb és nagyobb csoportok esetében is ajánlott. Akkor is sokkal ésszerűbb, ha így a költségek valamivel magasabbak. Mindenképp érdemes megfontolni, mielőtt buszt bérel, és magára vállalja ez egész folyamat szervezését. Ez lehetővé teszi, hogy hátra dőljön és élvezze az utazást anélkül, hogy aggódnia kellene a vezetés miatt.

Ha többet szeretne megtudni a10-20-30 fős buszbérlés sofőrrel és még nagyobb csoportok számára nyújtott szolgáltatásunkról forduljon hozzánk bizalommal!

Hívjon most a +36 20 428 8410-es telefonszámon, vagy küldjön üzenetet a penzugy@csababusz.hu e-mail-címre.