5 ok, amiért legalább egyszer utazz egyedül életedben! :)

Mindenkinek csak ajánlani tudjuk, hogy egyszer az életében utazzon el valahova egyedül, mert teljesen újszerű tapasztalatokkal gazdagodhat! 🙂

1.

Amikor egyedül utazol, sosem tudhatod, hogy kivel hoz össze az élet. Ha egyedül vagy, lehetőséged van arra, hogy egészen más embereket is megismerhess. Általában társaságban inkább az ismerőseinkkel beszélgetünk, nem pedig idegenekkel. Egyedül viszont teljesen természetes és magától értedődő, ha szóba állsz másokkal is. Nyitottabbá is válsz más emberek társaságára. Könnyen lehet, hogy csak néhány perc erejéig tart az ismeretség….de akár az is előfordulhat, hogy életre szóló barátságokat is köthetsz.

2.

Olyan szabadságérzést tapasztalhatsz meg, amit korábban valószínűleg még sosem éreztél. Senkitől és semmitől sem függsz, azt teheted, ami eszedbe jut, oda mehetsz, ahová csak kedved tartja. Társaságban alkalmazkodunk egymáshoz, de amikor egyedül utazol, akkor csak a saját igényeidre figyelhetsz. Nincsenek viták, összezördülések, ha szeretnél tovább aludni, senki sem fog rosszalló pillantást vetni rád, hogy induljatok már korán reggel várost nézni.

3.

Ha egyedül utazol, normális, hogy az elején egy pici félelem is van benned. De mindig csak az első lépés a nehéz! 🙂 Amint útra keltél, rájössz, hogy nincs mitől tartanod. Olyan biztonságérzés száll meg, amit korábban talán sosem tapasztaltál. Erőssé, magabiztossá tesz a tudat, hogy önállóan is boldogulsz majd és nem szorulsz mások támogatására.

4.

Ha társaság nélkül utazol, akkor akár a szerelem is rád találhat. 🙂 Szívesebben ismerkedünk az egyedüli utazás során, hiszen van rá időnk, nem zavarnak vagy sürgetnek a többiek.

Ha megismersz egy kedves embert, akkor beülhetsz vele nyugodtan egy romantikus kávézóba beszélgetni…vagy felfedezheted vele a várost…

Elképzelhető, hogy az egyedül utazás során az életre szóló élmény mellett egy életre szóló szerelmet is találsz! 🙂

5.

Egy ilyen utazás egyfajta belső utazás is… segít a gondolatokat is letisztázni: hogy kik vagyunk és mit szeretnénk.

Olyan felismerésekre juthatsz, amelyekre nagyobb társaságban nem lenne időd, mert nem figyelhetsz csak és kizárólag magadra. Az önismeretedben is fejlődhetsz, rájöhetsz, mennyi olyan pozitív tulajdonsággal, erősséggel rendelkezel, amelyekről korábban nem is hitted, hogy léteznek, vagy ott rejtőznek benned.

Forrás:

shorturl.at/jozO6

shorturl.at/gsIQ9